Özyeğin University, Çekmeköy Campus Nişantepe District, Orman Street, 34794 Çekmeköy - İSTANBUL

Phone : +90 (216) 564 90 00

Fax : +90 (216) 564 99 99

E-mail: info@ozyegin.edu.tr

Jul 10, 2019 - Aug 10, 2019

CEEE / EÇEM - Bülten | Haziran 2019

EÇEM Uluslararası Radyasyon Sempozyumu RAD19’a 3 Makale ile Katıldı

3-7 Haziran 2019 tarihlerinde Atina’da gerçekleşen ve radyasyon transferi araştırmalarına katılan bilim insanlarını ve mühendisleri bir araya getirmek ve teori, deney ve uygulamalarının derinlemesine tartışılması amacıyla düzenlenen The 9th International Symposium on Radiative Transfer (RAD-19) Konferansı’na EÇEM araştırmacıları 3 makale ile katıldı.    

 

EÇEM Uluslararası Enerji ve Sürdürülebilir Çevre Konferansı’na Katıldı 

19-20 Haziran 2019 tarihlerinde İstanbul Gedik Üniversitesi’nde düzenlenen ICESBE International Conference on Energy and Sustainable Built Environment Konferansı’na EÇEM Uzman Araştırmacı Y. Mimar Yasemin Somuncu ve Araştırmacı Y. Mimar Nil Kutlar tarafından yazılan ve enerji verimliliğinin sağlanması için yapı bilgi modellemesinin önemini vurgulayan “Leveraging Energy Efficient Construction Delivery in Turkey by Introduction of Building Information Modelling (BIM) Practices” başlıklı makale ile katıldı.

 

EÇEM Kosova Kamu Görevlileri Teknik Ekibini Özyeğin Üniversitesi’nde Ağırladı

EÇEM, Marmara Belediyeler Birliği’nin uluslararası işbirlikleri kapsamında organize edilen ve Kosova’dan gelen kamu görevlilerinden oluşan heyeti Özyeğin Üniversitesi’nde ağırladı. 25 Haziran 2019 tarihinde gerçekleşen organizasyonun enerji yönetimi odaklı tematik programı dahilinde EÇEM'in NEED4B Projesi uygulama binası SCOLA'ya teknik gezi düzenlendi. Program kapsamında Y. Mimar Yasemin Somuncu binalarda enerji performansı, kamuda enerji verimliliği, enerji verimliliğinde davranış alışkanlıklarının rolü konularında bilgilendirme sunumu yaptı.

 

Prof. M. Pınar Mengüç Uluslararası Ekonomi Politik Konferansı’nda Davetli Konuşmacı Olarak Yer Aldı

EÇEM Direktörü Prof. M. Pınar Mengüç 25-28 Haziran tarihlerinde İstanbul’da gerçekleşen politik ekonomi perspektiflerini zenginleşmesini ve iyi politika analizlerinin yapılması için zemin yaratmayı amaçlayan  ICOPEC 2019 Uluslararası Ekonomik Politik Konferansı’na “Transdisciplinary Approaches towards Sustainable Buildings and Cities of Future” başlıklı davetli sunumu ile katıldı.